.

.

Влакове за бебешки играчки, 360 ° самостоятелни играчки с влакове със зашеметяващи 3D светлини и музика, автоматично управление на контакт, коледни подаръци за рожде?

Влакове за бебешки играчки, 360 ° самостоятелни играчки с влакове със зашеметяващи 3D светлини и музика, автоматично управление на контакт, коледни подаръци за рожден ден за момиче на 1-годишно момиче

BGN 15.99

Сума
Налично

Страхотно за възрасти 3+ 【Висококачествена безопасност】 : Тази играчка за влак е изработена от екологичен ABS материал и преминава всички стандарти за безопасност. 【Съдържание на пакета】 Влакът се захранва от 3 батерии AA (не е включено) и размерът е 8. 【Страхотна идея за подарък】 : Независимо дали имате нужда от подарък, за да дадете на детето си за празниците, рождения ден или като награда, този лек влак за момчета и момичета прави страхотен подарък. глава и през прозорците; Изключете светлините на стаята за хипнотизиращ дисплей на пода и. Влаковете за бебешки играчки, 360 ° самостоятелно въртящи се играчки със зашеметяващи 3 D светлини и музика, автоматично управление на контакт, подаръци за коледни рожден ден за 1-3-годишно момиче момче (розово). Това също е гарантиран хит, когато е надарен като карнавална награда и идва красиво.

Свойства

Клиентите също избират