.

.

Организатор за четка за зъби Организатор за миене на чаша за баня плот за декорация на рафта за зъби домакински аксесоари апартамент

Организатор за четка за зъби Организатор за миене на чаша за баня плот за декорация на рафта за зъби домакински аксесоари апартамент

BGN 1.67

Сума
Налично


Лесен за измиване : Дъното на чашата за четка за зъби има кухи дизайн, който не е лесно да се натрупва бързо и да изсъхне.
здрав материал : комплектът за съхранение на четката за зъби е направен от слама и pp, който е здрав и не е счупен и трае Дълго време.
Цвят : розово, синьо, зелено, оранжево.
Размер : Единична Чаша : Прибл.Дизайн против приплъзване : В долната част на чашата за съхранение на паста за съхранение на пасти за зъби, която се използва за фиксиране на тялото на чашата и не е лесна за плъзгане.
2 парчета чаши за миене. здрав материал : Комплектът за съхранение на четката за зъби е изработен от слама и PP, който е здрав и не е счупен и продължава дълго време.
1 парче пранеща чаша.
Компактен дизайн : Притежателят на паста за зъби се вписва перфектно върху суетите и плота на банята и е достатъчно малък, за да се използва в бани, детски бани. Компактен дизайн : държачът за зъби пасва Перфектно на суетите на банята и плота и е достатъчно малък, за да се използва в бани, детски бани .
Многофункционален : Организаторът на банята трябва ефективно и спретнато да организира вашата електрическа четка за зъби, паста за зъби, гребен, продукти за грижа за кожата, чаши. Дизайн против приплъзване : В долната част на чашата за съхранение на паста за съхранение на пасти за зъби, която се използва за фиксиране на тялото на чашата и не е лесно да се плъзне . Декорация на банята : Този държач за съхранение на зъби е красив на външен вид, перфектен за банята; Не само може да съхранява вашата четка за зъби и паста за зъби, но и да разкраси банята си .

Свойства

Клиентите също избират