.

.

Ritualay Mens Walking Shoes плета горни ежедневни маратонки Slip на чорап за маратонки, неплъзгащи се ниско горна обувка за бягане.

Ritualay Mens Walking Shoes плета горни ежедневни маратонки Slip на чорап за маратонки, неплъзгащи се ниско горна обувка за бягане.

BGN 9.60

Сума
Налично

35 , US 6, US 7, US 7. Дишащата и лека подплата може да помогне за дишането и намаляване на тежестта върху тялото. , конна езда, шофиране, ходене и и т.Описание : Пол : Унисекс, Мъже, Женски стил : Обувки за ходене, ежедневни обувки, ежедневни маратонки, комфортни обувки, маратонки, плъзгане на маратонки Тип : Твърда на цвета : Бежово, черно, сиво (незадължително) Размер : US 4,5, US 5, US 5. По-удобно тясно приляга, за да ви помогне да намалите дразненето. Моля, позволете 1-2 мм да се различава поради ръчното измерване, благодаря. Комфортни чорапи маратонки : Маратонки с мека стелка и дишаща подплата вътре, меки възглавни стелки ви карат да се чувствате комфортно след бягане, ходене или стоене. Подходящ е за спорт, джогинг, колоездене, туризъм, фитнес зала, парти, ходене, бягане, на закрито, спорт, на открито, пътуване, упражнения, упражнения и всеки повод. Перфект избор да се съчетае с всеки спорт или причинно -следствена връзка. Разтягане на дишащата тъкан горната част се разширява с крака си, когато ходите. Плъзнете върху обувките за ходене : Тези разтегателни обувки за ходене се отличават с еластично затваряне на плъзгане, улесняват и изключват и не се подлежат и леки : подметката на EVA е ултра лека и устойчива на износване, комбинирана с дизайн на долния зърно, за да подобри устойчивостта на плъзгане на леко тегло Небрежни маратонки . Моля, сравнете размерите на детайлите с вашите, преди да купите !!! 2. Удобното меко дъно е устойчиво на сгъване, лесно За да се огънете и върви удобно.

Свойства

Клиентите също избират