.

.

3D Получител на екрана на телефона с Bluetooth високоговорители 10 Телефонен проектор усилвател със сгъваем държач стойка HD филми Мобилен телефон Екран Уголващ за всичк?

3D Получител на екрана на телефона с Bluetooth високоговорители 10 Телефонен проектор усилвател със сгъваем държач стойка HD филми Мобилен телефон Екран Уголващ за всички модели на смарт телефон

BGN 2.67

Сума
Налично

Можете да запазите да използвате 3 D HD филм за видео екран за гледане на филм Мобилен телефон на екрана Amplifer с функция без ръце- когато се свържете с Bluetooth, използвайте телефона си, за да гледате видеоклипове с филми. 【Подарък за семейството и приятелите】 Простият и моден дизайн решава проблемите на малкия екран и ниското насилие, предпазва очите от късогледство и радиация.Compatibility- Този удължаване на екрана на мобилния телефон Приемайте оптичната технология HD Zoom, не е необходима батерия. Използвайте USB кабела за зареждане, за да зареждате директно. Не можете да го пропуснете. Ярките изображения ви карат да се наслаждавате на мистиката и стереото усещане на Video Video.Екранна усилвател с Bluetooth Speake-Acrylic Mugnifier на екрана със стерео звук, увеличаване на екрана на телефона си 2-4 пъти, за да избегнете визуална умора. Няма нужда да вдигате телефона си, просто натиснете бутона без ръце, за да отговорите. 【Съвместим с всички смартфони】- Този усилвател на екрана на 3 D телефон възприема оптичната технология HD Zoom, подходяща за всички смартфони ,. Този лупа на екрана на мобилен телефон е най -добрият избор на празнични подаръци за вашето семейство, приятели, близки, любител на филма и плеймейт на играта. Най -добрият подарък за стария, помогнете им да видят екрана по -ясен. Спецификация : Размер на екрана : 10-инчов размери : 215 x 126 x1mmproduct Размер : 215 x 186 x 28mmmaterial : HD акрилен обектив + ABS Shell Applible Model 1 x Miffifier на екрана1 x USB зареждане на кабел1 x Ръководство за потребителя 【Анти UV, радиационна защита】 Проекторът на смартфона използва HD акрилен материал за лещи Fresnel, анти UV, радиационна защита.

Свойства

Клиентите също избират