.

.

Бенджамин Франклин, животът му, написан от себе си: Кондензиран за употреба в училище, с бележки и продължение на живота му от Д. Х. Монтгомъри; С въведение от W.P. Трен?

Бенджамин Франклин, животът му, написан от себе си: Кондензиран за употреба в училище, с бележки и продължение на живота му от Д. Х. Монтгомъри; С въведение от W.P. Трент. [Кожена обвързана]

BGN 3.33

Сума
Налично

Изберете предпочитания от вас цвят без допълнителни разходи! Разгледайте повече опции, като кликнете върху „Още изображения“ и ни уведомете по ваш избор по имейл [Кожена обвързана]., използвайки безценните насоки на оригиналното издание, публикувано преди много години през 1906 г. Монтгомъри; С въведение от W. Ние с нетърпение очакваме вашите отзиви, надявайки се, че ще я намерите привлекателна и щедро ще споделяте вашите мисли и препоръки. Неговата издръжливост се осигурява чрез щателна техника за свързване на шиене, засилвайки дълголетието му. Отпечатано върху хартия от най-високо ниво. Този шедьовър е щателно препечатан през 2018 г. LANG : - ENG, страници 344, печат при поискване. Отказ от отговорност на продукта : Любезно бъдете информирани, че поради присъщия характер на кожата като естествен материал, незначителни обезцветявания или текстурни вариации могат да се възползват. Поради винтидж характер на тези книги, всяка страница е възстановена ръчно за четливост. Нашето намерение е да предложим този ценен ресурс отново. Представяйки изискано издание, свързано с кожа, експертно изработено от престижната организация „Редки библио“ с оригинална естествена кожа, която грациозно украсява гръбначния стълб и ъглите. Признавайки тяхното значение за читателите, които търсят представа за нашето историческо съкровище, ние усърдно ги възстановихме и преиздадем. Ако това е много обемно, тогава той е само единичен том, ако искате да поръчате конкретен или всички обеми, които сте ви може да се свърже с нас.

Свойства

Клиентите също избират