.

.

Disney Goofy # Football Catch Sports - Hoodie Pullover за възрастни - Персонализирано черно

Disney Goofy Football Catch Sports - Hoodie Pullover за възрастни - Персонализирано черно

BGN 26.66

Сума
Налично

Този артикул не може да бъде изпратен в международен план или извън 50 -те САЩОфициални тениски на Disney Football Thrys за момчета, момичета, мъже и жени на Disney Football за момчета, момичета, мъже и жени; Мъжки гнойни ризи; Женски ризи; Детски ямки ризи; Спортни ризи на Дисни; Тениски на Disney за семейство; Disney Sports; Дисни футбол; Goofy Sports
Облечен в червената си и синя униформа #00 и шлем, Goofy прави всичко възможно да хване футбола на този официален графичен тройник на Disney или Hoodie - да се надяваме, че той не го губи! Носете го, за да гледате или отбелязвате последната си футболна игра.
Магия в детайлите. Джоб за торбичка. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка . Страничен шевов. Allover покрива нашитата конструкция. Всяка поръчка се отпечатва при покупка и се счита за персонализирана. Той може да бъде изпратен само до физически адрес, а не до P. Кутия, APO или FPO адрес. Оребрените маншети и подгъва включват спандекс. Експресна доставка не е достъпна за този артикул.

Свойства

Клиентите също избират