.

.

& Vico fau кожени столове за хранене Комплект от 2, брояч на височина бар столове със твърди дървени крака, без гръб бар столове с гарнитура на ноктите, столове на фермер?

& Vico fau кожени столове за хранене Комплект от 2, брояч на височина бар столове със твърди дървени крака, без гръб бар столове с гарнитура на ноктите, столове на фермерския остров за хола кухня, сиво

BGN 49.20

Сума
Налично

[Удобна седалка за изпражнения на седлото] : Подплатената седалка се намира от висока плътност и еластична пяна вътре, възстановената седалка ще осигури удобно седене [Сглобяване и отлично обслужване] : Следвайте подробната инструкция и лесно можете да сглобите.00 -асистирана ширина (инча) 12. Поради проблеми с качеството. Барния столче също е оборудвано с подложки, които поддържат столчето за изпражненията с голяма стабилност дори на неравномерно земята, а краката на островните столове могат да не се плъзгат.00 тежест (lbs) 12. Продуктна информация Основен материал : Pufiller : Размери на пенообразуването на размери (в.Изискано и селски допълнение към всяка кухня или място за хранене, тези отлични столчета с брояч на височина са изработени от първокласно твърда дървесина с богато покритие и гъвкави кожени седалки. Бронзовата облицовка на ноктите се движи по краищата, добавяйки блестящо докосване на характера към всяко пространство в дома ви.00 Features : проста и стабилна структура; двойно цветова PU; гъба с висока плътност; твърди дървени крака; поддръжка 330 паунда; лесна за сглобяване; любезно напомняне : 1. [Ергономични дизайнерски бар столове] : Седналата дъска с форма на седло отговаря на извивката на бедрата ви е много удобно да седите и бар стол с крака, които ви позволяват да поставяте краката си, носят изключителен комфорт.60 -сглобяем ръст (in. Не бихте се чувствали уморени дори да седите за дълъг период от време. Ако имате някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да ви направим доволни. Надявам се, че можете да разберете. В допълнение, той може да се използва като бар стол в кухнята, като приемна столче в хола и т.

Свойства

Клиентите също избират