.

.

Сгъваем кош за съхранение на ракита с дръжка морска трева ръчно тъкана кошница за съхранение с голям капацитет играчки за пране Кошница Декоративен ратан висящ са?

Сгъваем кош за съхранение на ракита с дръжка морска трева ръчно тъкана кошница за съхранение с голям капацитет играчки за пране Кошница Декоративен ратан висящ саксия за цветя

BGN 0.33

Сума
Налично

Малък размер : Горна диаметър : 16 cm / 6 Тази чисто тъкана за съхранение е реколта и проста и добавя спокойна и спокойна атмосфера.6 "; Височина : 23 cm / 9. С дизайна на дръжката, лесен за приемане, може да отговори на различни изисквания. Моля, оставете разлика от 1-3 см поради ръчното измерване и 3-5 g за разликата между различни цветове . Тъй като морската трева е естествена, а кошницата е изтъкана ръчно, цветът и формата може да имат някаква разлика, благодаря ви за разбирането! 4. Поради разликата в екрана, цветът може да е малко по-различен от това, което очаквате, моля, позволете го. Пакетът включва : 1 х кошница. Характеристика : Екологичен.27 "; височина : 25 cm / 9. Техника : изтъкани. Тя може да бъде поставена в хола и спалнята като кошница за аранжиране на цветя, така че да излъчва естествената атмосфера и да добави акценти за декорация на дома., също може да се използва за покритие за растителни саксии, кошница за пазаруване, плажна чанта.

Свойства

Клиентите също избират