.

.

Клипси за косъм за правоъгълник за жени момичета, несериозно задържане на ацесории за коса за дълга коса, големи клипове за косъм за жени, женски дебел правоъгълник

Клипси за косъм за правоъгълник за жени момичета, несериозно задържане на ацесории за коса за дълга коса, големи клипове за косъм за жени, женски дебел правоъгълник за нокти, неутрални клипове за коса (цвят:

BGN 0.33

Сума
Налично

Кратки, дебели, тънки, къдрави и прави косми . Можете лесно да съвпадате с цветовете според вашата рокля, обувки или чанта.✔Colours & Size : Тези красиви клипове за нокти на косата се състоят от различни уникални цветове от тип, можете лесно да го изберете според вашия собствен избор. ✔Design & Функции : Клипката за нокти на косата се предлага с красив дизайн тип зъби, който изглежда толкова привлекателен за очите. Можете също така да използвате тези клипове за коса, за да държите косата си в различни ситуации, като когато готвите, грим, миете лицето си или работите в офиса. Тези клипове са дълготрайни, тъй като сме използвали най-висококачествения пластмасов материал по време на неговото производство. ✔Top Качествен материал : Изработен от безопасен и траен материал, включително всички измервания на безопасността.

Свойства

Клиентите също избират