.

.

WKAFLK Desktop Condable 3D телефон на екрана за лупа видео филмов екран усилвател

WKAFLK Desktop Condable 3D телефон на екрана за лупа видео филмов екран усилвател

BGN 2.00

Сума
Налично

Но пуснете задната разклона и възстановете извития екран такъв :
Размер : 17*25 Цвят, както се показва снимката.
Увеличаване в 3-4 пъти : 1 : 1 ясна оригинална картина е разширена 3 ~ 4 пъти. ГАРАНЦИОННО ВИСОКО ВИЖДАНЕ. Чисто ново и високо качество. Дизайн на слот за мобилни телефони.5cm
Стил : Черно/бяло
Материал : Пластмасата
Продуктите включват :
1pc лупа на екрана
Държачът на телефона.14-инчов настолен сгъваем 3 D телефонен екран за лупа видео филмов усилвател на екрана
Характеристики на продукта :
HD екран : Нов извит телефон HD екран усилвател, голямо поле на HD Zoom Екран намалява радиацията. Вторият стана "Театър на частен екран " потапящ. Евтини горещи артикули.
Без подхлъзване : ефективно предотвратяване на телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона от телефона подхлъзване.

Свойства

Клиентите също избират