.

.

Закон за приходите на: Изслушвания пред Комитета по финанси на Сената на Сената на Съединените щати Шестдесет и осма сесия на Конгреса на H.R. Закон за намаляване и и?

Закон за приходите на: Изслушвания пред Комитета по финанси на Сената на Сената на Съединените щати Шестдесет и осма сесия на Конгреса на H.R. Закон за намаляване и изравняване на данъчното облагане до провизиране

BGN 2.33

Сума
Налично

: Изслушвания пред Комитета за финансиране на Сената на Съединените щати Шестдесет и осем осма Конгрес Първа сесия на H с помощта на оригинално издание, публикувано дълго назад [1924]. 6715 Закон за намаляване и изравняване на данъчното облагане до Provi. Намерихме тази книга важна за читателите, които искат да знаят повече за старото ни съкровище, затова я върнахме на рафтовете. Закон за приходите от 1924 г . Очакваме, че ще разберете нашата принуда в тези книги. Тази книга е отпечатана в черно-бяло, шиещо обвързване за по-дълъг живот с матово ламиниран многоцветна мека корица {Hard Cover Edition също е налична}, отпечатана върху висококачествена хартия, повторно оразмерено съгласно текущите стандарти, професионално обработена, без да се променя съдържанието му . Тъй като това са стари книги, ние обработвахме всяка страница ръчно и ги правим четими, но в някои случаи някои страници, които са замъглени или липсващи или черни петна.

Свойства

Клиентите също избират