.

.

Акумулаторна двойка вибратор, вибрационни честоти с дистанционно управление Двойни двигатели Зареждащи се G-петна клитор стимулиращи вибратори безжични женски и?

Акумулаторна двойка вибратор, вибрационни честоти с дистанционно управление Двойни двигатели Зареждащи се G-петна клитор стимулиращи вибратори безжични женски играчки за възрастни за жени, двойките й лилаво

BGN 0.33

Сума
Налично

2 копринен силиконов материал : Вибраторът е направен от безопасен и копринен силиконов материал, за да ви даде най -добрата гъвкавост и комфорт. Оборудван с 2 мотора . Този вибратор на G Spot може да се използва за стимулиране на вашия G-точка, клитор, зърна и повече места. Той осигурява 12 месеца осигуряване на качество, свържете се с нас, ако имате въпроси. Вътрешна двойна стимулация : G-Spot вибратор по-бързо с увеличаване на скоростта на вибрация, за да гъделичкате вътрешните сладки петна. (Само за възрастни). Удобно е да работите с дистанционно управление. Много режими на вибрации се съдържат в мощните двигатели. Продуктов пакет : 1*Вибратор, 1*Дистанционно управление, 1*Използвайте ръчно, 1*чанта за съхранение, 1*кабел за зареждане . Минори на възраст под 18 години са забранени да купуват. С различни скорости и импулси можете да се насладите . Измийте със сапун и топла вода след употреба . дискретно обслужване и гаранция : с дискретен пакет, за да избегнете смущаващия момент, когато сте получили артикула. Целева аудитория : Unisex жени мъже възрастни. Лесно за почистване. Материал : Силикон + ABS. Препоръчва се да се използва този вибратор с смазочни материали .

Свойства

Клиентите също избират