.

.

Коледна домашна декоративна възглавница за възглавница Модерен полиестер за миене закрити защитни възглавници Калъф за възглавница за диван Диван Дневна Дом дек?

Коледна домашна декоративна възглавница за възглавница Модерен полиестер за миене закрити защитни възглавници Калъф за възглавница за диван Диван Дневна Дом декор

BGN 0.33

Сума
Налично

Има 9 различни стила, от които можете да избирате Дължината и ширината на този капак на възглавницата са 45см. това Калъфът за възглавница за хвърляне е супер мек и устойчив на сълзи, което е не само лесен за инсталиране, но и удобен за кожа От този капак на възглавницата е 45см. Подходящо е за вас да използвате в хола или помещението за декориране на дома си по Коледа. Натиснете към светлината и разликата в настройката на екрана, цветът на елемента може да е малко по -различен От снимките. Този калъф за възглавница е супер мек и устойчив на сълзи, което е не само лесен за инсталиране, но и удобен за кожата, за да използвате.) Забележки : Тази калъфка за възглавници е отпечатана едната страна, докато другата страна е с твърд цвят без отпечатване. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Изработен от кожен материал от полиестерна праскова, този капак на възглавницата е мек и устойчив на сълзи.

Свойства

Клиентите също избират