.

.

Коледен Санта Плюш Плюше Плясно бебешки бебешки килим е супер мек и лек отпечатани мъже и жени, супер големи одеяла за легло са подходящи за деца и деца, коледна дом?

Коледен Санта Плюш Плюше Плясно бебешки бебешки килим е супер мек и лек отпечатани мъже и жени, супер големи одеяла за легло са подходящи за деца и деца, коледна домашна украса

BGN 40.47

Сума
Налично

Подробности за продукта : Класически коледен модел -Този одеяло за пламък е проектиран като сладък елени, снежинки и други класически коледни елементи Дишащ, мек, удобен и удобен за кожата. Тези размери са достатъчно големи, за да покрият и затоплят врата, тялото, ръцете и краката. И пухкавите одеяла са много удобни и меки и се чувстват увити в облаците и отпуснати, когато се използват. Перфектното одеяло за дрямка, притиснато на дивана. Размерът е идеален за дивани, дивани, единични легла и др. Лесен за носене, подходящ за офис, двор, спалня, хол, болница. Теглото е умерено, тежестта не се усеща, дебелината е умерена, а топлината се поддържа топла. Той е много подходящ за работа в студена нощ или преди бюро. Магистрала -одеяла с високо качество -одеялата са направени от висококачествени ултра -фини полиестерни тъкани (аромати и вълна), издръжливи и против бръчки. В допълнение, това удобно и пухкаво одеяло има добри анти -разпаления, а моделите остават цветни. Освен това е добър избор за рождени дни и фестивали като рожден ден, Коледа, Нова година и Деня на благодарността.

Свойства

Клиентите също избират