.

.

Мебелите King Platform Wood Bed Slats в пълен размер солидна основна дъска рамка за поддръжка на дъски за поддръжка модулен стил Използване с или без BO пружинна ширина на персо?

Мебелите King Platform Wood Bed Slats в пълен размер солидна основна дъска рамка за поддръжка на дъски за поддръжка модулен стил Използване с или без BO пружинна ширина на персонализиране с дебела бяла каишка

BGN 3.00

Сума
Налично

Приблизително 75 "дълга Оставете 1/8 "играйте от двете страни на рамката на леглото или матрака, когато измервате, за да позволите малко игра. Тези летви могат да лежат директно върху рамката на леглото ви или просто на пода, в зависимост от вашите нужди. Летвите ще пристигнат с една сглобена единица, заедно с допълнителните единични дъски. Ако вие Не виждайте размера, който ви е необходим за вашето конкретно легло, моля, свържете се с нас и ще се радваме да видим дали можем да отговорим на вашата конкретна заявка. Системата създава платформа основа за матрак. Моля, измерете ширината на вашето легло или матрак преди закупуването на вашите летви. Предлагаме, че за най -точния размер, моля, измерете в горната част, средата и прекратявайте леглото. Възможно е да има много малка пропаст между дъските, след като всички те са на мястото си.

Свойства

Клиентите също избират