.

.

Тъкан от спонсор - лайнер пачуърк розови стрелки Сиви момиче захранващи линии кофа за отпечатан на венчелистче памучна тъкан от двора - шиене на квилинг занаяти за ?

Тъкан от спонсор - лайнер пачуърк розови стрелки Сиви момиче захранващи линии кофа за отпечатан на венчелистче памучна тъкан от двора - шиене на квилинг занаяти за занаяти

BGN 0.33

Сума
Налично

Селината е безпринцована Нашият уникален процес по заявка означава, че можете да намерите перфектния дизайн и да го отпечатате по поръчка на правилната материя за вашия проект! С Spoonflower можете да се свържете с художници от цял ​​свят. Въпреки че сме направили всичко възможно, за да представим точно цвета, цветовете могат да се представят на екрана на компютъра по различен начин, отколкото на отпечатаните материали. Ние не предлагаме половин ярда. Всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба! Оригинален дизайн Авторско право : Little Row Design. Множество ярда ще се отпечатат като непрекъсната дължина, множество мазнини квартали се произвеждат като индивидуални разфасовки . Eco Friendly & Made in the USA : Дизайнът по ваш избор в снимката на списъка е отпечатан за поръчка, използвайки екологични мастила на водна основа върху избраната от вас селекция от плат.

Свойства

Клиентите също избират