.

.

Метални прекрасни котки умират режещи режещи умира хартия за рязане на шаблони за рязане на шаблони за режещи форми за поздравителни картички, които правят DIY скра?

Метални прекрасни котки умират режещи режещи умира хартия за рязане на шаблони за рязане на шаблони за режещи форми за поздравителни картички, които правят DIY скрапбукинг релеф

BGN 31.46

Сума
Налично

Той реже чисти Направи си сам шаблони могат да се използват за изрязване на единични листове от картон, хартия, филц ,, фолио и крафт хартия и т. Перфект Направи си сам инструмент за поздрав за поздрав за поздрав за поздрав карти, покани, записки, фотоалбуми и други. За различни настройки на монитора.Функция : Моля, обърнете внимание : Други аксесоари не са включени.100% Нов Quality Cute Pattern Type : Die Cutting Mouldsize : Както е показано, материал : въглеродна стомана и прекрасен метален режещ матрица, изработен от устойчив въглероден стоманен материал, многократна употреба и лесен за използване. Насочете ръчното измерване, ще има някои грешки, което е нормално явление. Лесно се изкарва и освобождава патерни в повечето стандартни машини за рязане на матрици . Пакетът включва : 1 * Направи си сам метален режещ матрица? Подаръчни карти, карти за покани, хартиени занаяти, декорации за подаръци и др.

Свойства

Клиентите също избират